Actueel nieuws

Recente informatie over inbraakbeveiliging

Het ontwikkelen van nieuwe beveiligingsmaterialen loopt gelijk op met de meest recente inbraaktrends. Van Vliet Beveiliging houdt u hier graag van op de hoogte, zodat u hierop kunt anticiperen. Lees hieronder meer over beveiligingsmaterialen die inbraak tegengaan.

Digitale oog

In verband met de toename van het aantal woningovervallen maken de mensen steeds meer gebruik van aanvullende beveiligingsmaterialen zoals het digitale oog. Dit deuroog zorgt ervoor dat u een aanmerkelijk beter zicht heeft op wie er voor uw deur staat, voordat u de deur opent. Dit verkleint de kans op binnenvallende inbrekers aanzienlijk.

Kierstandhouder

Een aanvullend artikel is de kierstandhouder. Deze kierstandhouder geeft u de gelegenheid om te communiceren met de persoon die voor de deur staat terwijl de deur slechts op een kier geopend wordt. Op deze manier krijgen inbrekers niet de kans gelijk binnen te vallen. Deze kierstandhouder is in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Kerntrekbeslag

Op dit moment is er een trend waar te nemen op het gebied van inbraak door middel van de "kurkentrekkermethode". Dit betreft het uittrekken van de cilinder uit het veiligheidsbeslag. Van Vliet Beveiliging biedt u de oplossing om dit tegen te gaan: het monteren van veiligheidsbeslag met cilinder/kerntrekbeveiliging.

Mobiele website

Bent u op locatie? Bezoek dan onze mobiele website.

Hier vindt u alle belangrijke informatie in een oogopslag, zodat u ter plekke contact met ons op kunt nemen.